Corlaer Logo
Webmail -->
VacaturesZelfstandige conciErge

(1,0 fte)

Over ons

Het Corlaer College is een christelijke school waar leerlingen uitgedaagd worden het beste uit zichzelf  te halen. Ondanks grote verschillen die er tussen leerlingen bestaan, zijn wij ervan overtuigd dat elk  kind talenten heeft. De school verzorgt kwalitatief goed onderwijs waarbij leerlingen hun verschillende talenten zo goed mogelijk ontwikkelen. Het Corlaer College is een brede maar kleinschalig georganiseerde scholengemeenschap in Nijkerk  met een regionale functie. Op het Corlaer College verzorgen wij onderwijs in vrijwel alle  onderwijstypen: atheneum, havo en alle niveaus van het vmbo.

Wat ga je doen?

Als conciërge:

- Verricht je ondersteunende (facilitaire) diensten;
- Houd je toezicht op de gebruikers (o.a. leerlingen, collega’s, ouders etc.) van de gebouwen;
- Draag je zorg voor de toegankelijkheid, het beheer en het functioneel gebruik van de 2 gebouwen van het Corlaer College;
- Voer je Arbo-taken uit (veiligheid gebouwen, ongewenst gedrag voorkomen etc.);
- Ben je flexibel in te zetten in beide gebouwen;
- Ben je 25 avonden per schooljaar in te zetten als avondconciërge;
- Verricht je overige werkzaamheden, zoals het verzorgen van de post, faciliteren vergaderzalen, in orde maken lokalen en ruimtes, verzorgen koffiezet apparaten etc.


Functieprofiel

Als conciërge beschik je over speciale vaardigheden om op een veilige manier met leerlingen en collega's contact te maken en te overleggen. Je bent in staat om situaties te herkennen, op hun waarde te schatten en pedagogisch verantwoord te reageren.

Je beschikt over:

- MBO werk- en denkniveau;
- Praktisch gerichte en algemeen vaktechnische kennis van facilitaire dienstverlening, veiligheidsvoorschriften van gebouwen en installaties, gereedschappen en apparaten;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Kennis van en ervaring in bedrijfshulpverlening (BHV);
- Inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling;
- Ervaring in het omgaan met leerlingen;
- Je bent technisch onderlegd (alleskunner);
- Minimaal 1 a 2 jaar relevante werkervaring.

Je bent pro-actief, stressbestendig, kunt snel schakelen, kunt goed samenwerken in een team en ook goed zelfstandig werken en je bent bereid de handen uit de mouwen te steken.


Wij bieden

Het betreft een afwisselende baan in een prettige school en team.

De cao VO schaal 4 met een maximum van € 2331,= is van toepassing. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Wij bieden eerst een jaarcontract. Daarna behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.


Solliciteren en informatie

Herken je je in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren! Mail dan je brief en CV voor 26 september 2017 naar mevrouw M. Hijwegen- ten Hoeve, (vacature@corlaercollege.nl). Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Simone Looij, beheer organisatie en communicatie  telefoon (033) 2456434.
© Meerwegen scholengroep \ Meerwegen