U bent hier:   Home
  |  Inloggen

Article Details

Ouderspreekavond donderdag 7 december 2017

Op donderdag 7 december is er een ouderspreekavond naar aanleiding van de rapporten en resultaten.

Dit jaar zijn er voor de leerlingen van vmbo basis-, kader-, sport- en techniekklassen leerjaar 1 en 2 voor het eerst driehoeksgesprekken. De ouders van deze leerlingen zijn hierover al in een eerder stadium geïnformeerd en zij zullen dan ook geen uitnodiging ontvangen voor de ouderspreekavond. Ook voor de leerlingen van de TH1 en A4 klassen zijn er voor het eerst driehoeksgesprekken. De ouders van deze leerlingen zullen echter wel een uitnodiging voor de ouderspreekavond ontvangen.


U ontvangt van ons op maandag 13 november via de e-mail een uitnodiging om u op te geven voor de ouderspreekavond. Vanaf dit moment kunt u zich via Magister (met uw ouder login gegevens) digitaal opgeven voor gesprekken op de ouderspreekavond. Let op: u kunt zich niet inschrijven met de inloggegevens van uw kind. Op vrijdag 1 december ontvangt u van ons via de e-mail de bevestiging met de gespreksaanvragen met de tijdsindeling.


Alle 10-minuten-gesprekken vinden plaats in het vmbo-gebouw op donderdag 7 december ‘s avonds tussen 18.30 uur en 22.00 uur.


Het aantal parkeerplaatsen bij de school is beperkt. U kunt uw auto ook op het parkeerterrein van de kerk tegenover de school of op een andere plaats in de buurt van de school zetten. Wij vragen wij u om, als het mogelijk is, met de fiets te komen.Terug